Cultuurcentrum De Steiger

De Steiger is een cultuurhuis dat focust op verrassende en kwaliteitsvolle producties en activiteiten. Onder het motto ‘voor iedereen wat wils’ bieden we een breed aanbod aan iedereen uit de ruime regio: van theater tot concerten of stand-up comedy en films.

Scholen ontvangen we met veel plezier tijdens de schoolvoorstellingen én samen met de cultuurhuizen van de regio bieden we een boeiende familieprogrammatie aan voor alle leeftijden. Naast de reguliere programmatie binnen de muren van de Schouwburg, zie je ons ook vaak in de straten van Boom voor festivals en projecten als SOEP en Noeveren Brandt!

Ontdek het volledige programma op www.desteigerboom.be of volg ons op Facebook (www.facebook.com/desteigerboom) of Instagram (@ccdesteigerboom).

Wil je graag onze seizoens- of voorjaarsfolder in de bus ontvangen? Stuur dan een mailtje met je adresgegevens naar ccdesteiger@boom.be of bel naar 03 880 18 00.

Verengingen of organisaties die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor hun project, kunnen ook in onze zaal en Café terecht. Meer info via ccdesteiger@boom.be of bel naar 03 880 18 00.

E-mail

ccdesteiger@boom.be

Telefoonnummer

03 880 18 00

Website