Logeren

Wil je enkele nachten in de buurt blijven om te wandelen en fietsen of de regio te ontdekken? Dan kan je in Boom ook blijven logeren.

Hotel Domus

Op zoek naar een accommodatie in Boom? Dan kun je terecht bij Hotel Domus, een romantisch hotel waarmee Boom aan je voeten ligt.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een koelkast, een minibar en een bureau, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het hotel.

Hotel Domus biedt roomservice, conciërge en dakterras aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een lounge. Als je met de auto naar Hotel Domus gaat, is beveiligde parkeerplaats beschikbaar.

Antwerpsestraat 15

B&B De Schorre

Graag verwelkomen wij je in onze 3-sterren B&B. Deze ligt in de achtertuin van het provinciaal recreatiedomein De Schorre (bekend van Tomorrowland) en de ongerepte Kleiputten van Terhagen (Rumst). Op een steenworp van de rivier de Rupel en op wandelafstand van het (winkel)centrum van de gemeente Boom.

Onze recent gerenoveerde rustige gastenkamer bestaat uit een kleine leefruimte en een slaapkamer op het mezzanine gedeelte. Naast de kamer bevindt zich je eigen badkamer. Wij hanteren democratische prijzen en dit voor veel comfort. Met keuze voor een overnachting met of zonder ontbijt alsook een korting voor singles en langverblijvers.

Kapelstraat 203

Camperplaats

Op parking 1 van De Schorre (Schommelei 1), vind je enkele parkeerplaatsen voor mobilhomes waar je kan overnachten. Overnachten is gratis en je mag maximum 24 uren blijven. Je kan niet reserveren op voorhand. Er is geen elektriciteit aanwezig en je kan niet lozen.