11/9/2023

Nieuwe omruilvoordelen voor UitPAS-gebruikers

Je spaarde al veel punten met je UiTPAS? Dan hebben we goed nieuws: het Lokaal Bestuur Boom biedt nieuwe omruilvoordelen aan voor je gespaarde punten. Wat dacht je van een Dopper drinkfles of een draadloze oplader voor je smartphone?

Sporten, jeugdkampen, bibliotheek, theater, film, muziek, … Met UiTPAS kan je volop genieten van je favoriete vrijetijdsactiviteit. Je spaart tegelijk ook punten die je kan inruilen voor leuke voordelen: een korting, een gratis ticket of een cadeautje.

Deelnemen aan vrijetijdsactiviteiten wordt zo niet alleen leuker, maar ook voordeliger! Wie meer participeert, haalt dus meer voordeel uit zijn vrije tijd. En dat is ook de bedoeling: méér mensen méér laten beleven. Wil je er meer over weten? Surf dan naar https://www.boom.be/uitpas

Ticket voor voorstelling van CC De Steiger in de Schouwburg: 50 punten

Buff sjaal: 13 punten

Ideaal voor de sportieve UiTPAS-gebruikers. Een Buff sjaal heeft geen naden, is kokervormig en droogt snel. Ideaal om buiten te sporten. Gebruik de Buff als sjaaltje, zweet- of haarband, of draag hem onder je fietshelm. Kies uit 5 verschillende kleuren.

Dopper fles: 40 punten

Ook deze hippe, duurzame en stevige drinkbus kan je vanaf nu als UiTPAS-gebruiker verdienen. Drink er zo uit of maak er een waterglas op een voetje mee, zo hoef je niet uit de fles te drinken. De Dopper fles is vaatwasbestendig.

Waskrijtjes in huidskleuren: 13 punten

Een doosje ‘Colour Me Kids’ bevat waskrijtjes in 12 verschillende huidskleuren: abrikoos, mandarijn, mahonie, sepia en andere bruintinten.

Draadloos oplaadstation voor je smartphone: 40 punten

Met een oplaadstation laad je jouw smartphone op zonder oplaadkabel. Je legt simpelweg je smartphone op het oplaadstation. Het oplaadstation heeft wel stroom nodig. Opgelet: werkt enkel voor smartphones die voorzien zijn voor deze technologie.

Vuilniszakken

Misschien een minder trendy omruilvoordeel, maar elke Bomenaar kan het natuurlijk wel gebruiken…

Hoe krijg je deze omruilvoordelen?