15/5/2024

Zomerse wandelzoektocht in Boom

Tussen 15 mei en 30 september kan je ook dit jaar deelnemen aan een wandelzoektocht in een rond Boom. Je kan zelf bepalen wanneer je er op uittrekt want de tocht verloopt via de wandelknooppunten. Vind jij alle foto’s onderweg?

Een deelnameformulier kost 3 euro en je kan het vanaf 15 mei kopen aan de balie van het gemeentehuis, in de bib en bij Toerisme Rupelstreek. Koop je je ticket liever online? Ook dat is mogelijk vanaf 15 mei.

De wandeling is 10,6 km lang. De tocht kan eenvoudig opgesplitst worden in deeltrajecten. We vertrekken in Boom en wandelen richting Willebroek. Onderweg ga je op zoek naar verschillende foto’s. Je ontdekt ongetwijfeld plekjes waar je nog nooit bent geweest en leert je eigen streek zo eens op een andere manier kennen.

Wie zijn deelnameformulier terug binnenbrengt voor 30 september maakt bovendien kans op een mooie prijs. De prijsuitreiking voorzien we op woensdag 6 november. Alle deelnemers die hun antwoordformulier binnenbrachten, worden hierop uitgenodigd.

De wandelzoektocht is een UiTPAS-activiteit. Heb je een UiTPAS RUPEL, vergeet dan je welkomstvoordeel niet in te ruilen (als je dit de voorbije jaren nog niet hebt gedaan). Je kan ook een punt sparen bij aankoop van een wandelzoektocht. Voordelen omruilen en punten sparen kan je aan de balie van het gemeentehuis of in de bib.