Amplifon

Ilse van Amplifon is op alle vlakken een luisterend oor.

Hoewel velen Amplifon misschien zien als een keten, is audiologe Ilse Wille (33) in het hoorcentrum van Boom de zelfstandige uitbaatster. “Onze zaak is er voor alles wat met gehoor te maken heeft. Je kunt hier terecht voor een hoortest, om hoortoestellen uit te proberen, maar net zo goed voor allerlei soorten gehoorbescherming op maat, zoals slaap- of zwemdopjes.” Daarnaast helpt Ilse haar klanten graag met andere hulpmiddelen zoals deurbelversterkers, systemen om de tv beter te verstaan of telefoons met versterking. “Samen met mijn onmisbare collega-audioloog Silke doen we er alles aan om mensen te helpen.”

Sociale sfeer

llse volgt haar klanten nauw op en dat schept een band. “We hebben in ons cliënteel alle leeftijds- groepen, maar het grote publiek is hier toch wel 65 plus.” Aangezien Ilse bij de aanschaf van een hoorapparaat een naservice biedt van minstens vijf jaar, bouwt ze vaak een band op met haar klanten. Zeker in tijden van corona merkte ze dat er nood is aan dat sociale. “Ik voel dat sommige mensen eenzaam zijn en ons als vertrouwenspersoon zien. Ik vind het fijn dat ze weten dat dat hier ook kan en mag.”

Beloftevol Boom

Zelf komt Ilse uit Hemiksem en zegt ze verrast te zijn door de hoffelijkheid van de Bomenaars. “Mensen stoppen hier gewoon als ik het zebrapad wil oversteken. Daar kan ik echt van opkijken. Net zoals ik enorm kan genieten van het ‘s ochtends aankomen in de gemeente, mijn auto te parkeren en de rust van de Rupel en de wind over mij te laten komen.” Ilse kijkt uit naar de nieuwe gebouwen en projecten die op dit moment uitgewerkt worden. “Het zou prachtig zijn als de winkelstraat groter wordt en dit nieuwe on- dernemers naar Boom trekt.” Ze hoopt dan ook dat de gemeente de handelaars blijft ondersteunen en is bovendien benieuwd naar de ideeën van de handelskernversterking.


CONTACT

Amplifon hoorcentrum Boom
Blauwstraat 80, 2850 Boom
+32 3 888 78 99
www.amplifon.com