Bakkers

Op zoek naar een lekker wit brood, of mag het al eens wat meer zijn? Een op maat gemaakte verjaardagstaart, koffiekoeken op zondag, een roze donut met witte spikkeltjes? Alles vind je in onze Boomse bakkers.

Bakkerij Juliens

In het centrum van Boom vind je bakkerij Juliens, de bakker voor fijnproevers. Naast hun lekkere brood, vind je er heel wat gebakjes die eruit zien om in te bijten. Je vindt er ook de Rupelsteentjes, een streekproduct.

Blauwstraat 82

Bakker Wim

Laat je zinnen prikkelen door de geur van het ovenversgebakken brood. De knapperige korst klinkt je als muziek in de oren… Dagelijks brood, ontbijt of koffietafel, zoete dromen, jouw speciale verwachtingen, een snelle hap, of moet je vroeg naar je werk? Wij zorgen ervoor, “want brood doet leven – elke dag opnieuw”!

Conscienceplein 16

Bakkerij Mertens

In de Europastraat vind je ook een bakker waar je naast lekker brood heel wat versgebakken specialiteiten vindt.

Europastraat 2

Bakkerij Elif

Naast allerhande broden, vind je bij bakkerij Elif ook belegde broodjes en taarten. Wij streven naar de beste patisserie van heel België te zijn. Onze taarten zijn persoonlijk voor jou klaargemaakt. Iedereen houdt van taarten. Zeker wanneer de taarten zijn gemaakt met natuurlijke en lekkere ingrediënten. Dit gepaard met versheid en een verscheidenheid in onze lekkernijen. Natuurlijk zijn onze taarten ook voor iedereen betaalbaar.

Hoogstraat 37