Traiteurs – delicatessen – dranken

Zoek je een traiteur waar je een lekkere bereide maaltijd kan kopen, of wil je jezelf eens verwennen met lekkere pralines of een origineel drankje? Ook dat vind je in Boom.

De Smulpaap

Traiteur en Delicatessen De Smulpaap: Een zaak waar iedereen zijn gading vindt. Van ruim assortiment kazen tot Europese Salami’s en hammen, ontbijt aan huis, tapasschotels, bereide gerechten en vele andere culinaire producten.

Blauwstraat 67

Meer weten over De Smulpaap? In dit artikel vertelt Daisy haar verhaal

Leonidas Choc’Amour

Sinds de oprichting in 1913 wil de Belgische chocolatier Leonidas geluksmomenten creëren door de luxe van chocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Met meer dan 1300 verkooppunten in 40 landen is Leonidas door de jaren heen het favoriete pralinemerk van de Belgen geworden, een reputatie waar velen Leonidas om benijden. Ook op wereldvlak is Leonidas beroemd voor zijn pralines van de hoogste kwaliteit en zijn vakmanschap. Ook in Boom kan je van deze lekker pralines genieten.

Hoogstraat 16

AsterX Dranken

AsterX Dranken is een lokale en 100% familiale drankenhandel die lid is van de aankoopvereniging Prik&Tik. In onze verschillende winkels vindt u een ruim aanbod dranken voor uw geschenk, uw feest en uw dagelijkse dorst.

Hollezijp 2

De Goudvis

Bij De Goudvis kan u steeds terecht voor een uitgebreid assortiment aan verse vissoorten, schaal- en schelpdieren. Verder bieden ze  een divers pakket aan van verse huisbereide vissalades, gerookte vis, koude en warme traiteurgerechten. Ook verzorgen zij uw feesten, recepties en walking dinners.

Antwerpsestraat 11

Deli-Sonja

Bij Deli-Sonja kan u terecht voor uw dagelijkse boodschappen zoals charcuterie, groenten en fruit, drank, droge voeding, belegde broodjes en bakkerij.

Kerselaarlaan 26

Yannick – PRESS – CIGARS – SPIRITS

Van krantenwinkeltje naar een volwaardige naam in de Rupelstreek en daarbuiten… Op 1 juli 2011 namen Yannick en Martina dagbladhandel ‘t Leesboetiekske over met als doel een succesverhaal te schrijven… Nu, 12 jaar later, is er van het ‘krantenwinkeltje’ ‘t Leesboetiekske geen sprake meer. Verbouwingen werden gedaan en verschillende nieuwe wegen werden doorheen de jaren ingeslagen. Noem ons vanaf nu maar gerust Dagbladhandel/speciaalzaak. Je vindt er nu ook een assortiment sterke dranken.

Kerkhofstraat 226