Accessoires

Juweeltje of handtas nodig om je outfit compleet te maken? Of een nieuwe zonnebril? Ook dat vind je in Boom.

Piccobello Van Den Bril

Piccobello Van Den Bril, uw speciaalzaak voor handtassen, accessoires, bagage en business. Bij Piccobello vind je een diversiteit aan stijlen die je zelf combineert tot je eigen persoonlijke look. Dit gebeurt steeds met de nodige persoonlijke service en stijladviezen. Wij ontvangen elke klant met een grote glimlach. 

Hoogstraat 4

Choice Juwelen

Choice Juwelen bestaat al meer dan 30 jaar en is met haar team van meer dan 14 specialisten en 6 vestigingen één van de leidinggevende piercingstudio’s en juweliers in België. Choice Juwelen hecht veel waarde aan kwaliteit en service. Wij zijn goedgekeurd door het FOD gezondheid om piercings te mogen plaatsen en oorbellen te prikken. Veel van onze juwelen zijn echter zelf ontworpen en met de hand gemaakt, hierdoor hebben wij ook een grote keuze in betaalbare trouwringen of gepersonaliseerde juwelen in zilver of goud. Gespecialiseerd in anti-allergische juwelen en piercings.

Blauwstraat 33

De Boeck Juweliers

Voor herstellingen van juwelen en horloges kan je bij ons terecht. Wij beschikken over een eigen atelier waar uw juwelen, horloges met veel vakmanschap hersteld worden. Als je oud goud hebt dan kunnen wij daar een mooie en nieuwe creatie van maken. Parels kunnen bij ons opnieuw geknoopt worden. Om uw eigen juweel te ontwerpen ben je bij ons aan het juiste adres.

Blauwstraat 69

Juwelen Rams

Op zoek naar een mooi juweel in goud, zilver of staal of een leuke lederen handtas of uurwerk? Herstellingen nodig aan uw bestaande juwelen? Oud goud liggen dat u wil verkopen of wil u er liever een nieuw juweel van laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan u graag bij in uw keuze met raad en daad!

Antwerpsestraat 406

Optiek Goormachtigh

Mode, een alledaags begrip! Vergeet niet dat jouw bril deel uitmaakt van je outfit… maar ieder heeft zijn eigen uitstraling en stijl. Onze keuze richt zich in elke prijsklasse voor jong en oud. We gaan samen met jou op zoek naar het juiste montuur om je zicht te verbeteren of de perfecte zonnebril.

Antwerpsestraat 2

In dit artikel vertellen de onderneemsters achter deze zaak hun verhaal

Pearl Opticiens

Hier vindt u een uitgebreide collectie van topmerken zoals Ray-Ban, Calvin Klein en Hugo Boss tegen aantrekkelijke prijzen. Elke maand bieden wij u diverse kortingen met onze talrijke promoties. Van trendy tot tijdloos, van opvallend tot klassiek. Of u nu van een uitgesproken of een eenvoudig montuur houdt, bij ons vindt u gegarandeerd de nieuwe bril of zonnebril die bij u past.

Antwerpsestraat 13