Kleding

Nieuwe jurk of schoenen nodig? Of je nu eerder een klassieke stijl verkiest of een trendy outfit zoekt; je vindt het in Boom.

Trendy West Fashion

Trendy West Fashion is een toonaangevende sfeervolle winkel voor Boom en omgeving gespecialiseerd in Dames- en Herenkleding van xs tot xxxl. In deze gezellige en sfeervolle winkel wordt u op uw wenken bediend.

Goede service- en klantvriendelijkheid is de kracht van onze winkel. Een totaalconcept voor Dames & Heren

Antwerpsestraat 4-6

Bagage Fashion

Bij Bagage Fashion vindt u eigentijdse en stijlvolle kleding van maatje 36 tot 48. Zoek je iets feestelijks of eerder iets alledaags? Je vindt het er allemaal.

Henri Spillemaeckersstraat 1

Schoenen Jules en Schoenen Jules KIDS

Schoenen Jules, een schoenenzaak voor dames en heren gevestigd in Boom. Door de combinatie van professioneel advies, een jong en dynamisch team en een verscheidenheid aan merken bieden zij een mooie ruime keuze aan.

Schoenen Jules is de speciaalzaak voor grote schoenmaten! De matenrange voor dames gaat van 36 tot en met 45 en voor heren van 40 tot en met 52.

Aan de overkant van de straat vind je Schoenen Jules KIDS, the place to be voor hippe kinderschoentjes.

Hoogstraat 9

Benieuwd naar het verhaal van Jules? Je leest het hier

Fashion For Me

Julie onmiddellijk na haar studies haar meisjesdroom waar en opende haar eigen kledingwinkel in Boom. Je vindt er naast hippe kledij ook accessoires.

Hoogstraat 18