Ontdek
hier het
nieuws

Er beweegt heel wat in Boom. Wij bundelen op deze pagina graag al het nieuws over projecten die voor meer beleving in onze gemeente zorgen.

01/3/2024

Maksim is eerste naam voor Rupelrock

Op 6 juli 2024 komt Rupelrock terug naar de Grote Markt van Boom. Het festival opent meteen met een klepper van formaat: Maksim! Om 14.30u zal Maksim het festival openen. Begin dus al maar je keel te smeren, want dat belooft een feestje te worden! Alle info vind je binnenkort op www.boom.be/rupelrock

LEES MEER
26/2/2024

Totaalrenovatie van de schouwburg kan starten

Onlangs heeft het College van Burgemeester en Schepenen het budget voor de renovatie van de Boomse schouwburg bevestigd en werd er tegelijk beslist dat vergunning mag ingediend worden volgens het goedgekeurde, definitieve ontwerp van architectenbureau Tripod.

LEES MEER
20/2/2024

Nieuwe handelszaken kiezen voor Boom

Wanneer er in onze gemeente door omstandigheden een zaak verdwijnt, is dat groot nieuws op social media. Gelukkig kiezen er op zeer regelmatige tijd ook ondernemers wél voor Boom. En dat zijn niet de minsten. Een overzicht van drie straffe nieuwkomers.

LEES MEER
19/2/2024

Tweede editie Rupelrock op 6 juli 2024

Na een succesvolle eerste editie in 2022, zal het Lokaal bestuur ook in 2024 de Grote Markt in Boom weer laten bruisen. Ontdek binnenkort op deze pagina het programma van Rupelrock 2024! Zet de datum alvast in je agenda

LEES MEER
11/1/2024

Vier werven die Boom definitief zullen veranderen

Tegen eind 2025 zal Boom centrum er compleet anders uitzien. 4 grote werven in ons handelscentrum zullen heel wat nieuwe opportuniteiten creëren.

LEES MEER
11/9/2023

Nieuwe omruilvoordelen voor UitPAS-gebruikers

Je spaarde al veel punten met je UiTPAS? Dan hebben we goed nieuws: het Lokaal Bestuur Boom biedt nieuwe omruilvoordelen aan voor je gespaarde punten. Wat dacht je van een Dopper drinkfles of een draadloze oplader voor je smartphone?

LEES MEER
18/8/2023

Boomse academie onthult grootse plannen

De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord kijkt tijdens deze laatste weken van het schooljaar al uit naar volgend jaar en schreef alvast de eerste leerlingen in. Op 24 juni organiseren ze ook een opendeurdag om iedereen te laten kennismaken met hun aanbod. Maar ze kijken ook verder. De plannen voor een nieuwe academie aan […]

LEES MEER