Ontdek
hier het
nieuws

Er beweegt heel wat in Boom. Wij bundelen op deze pagina graag al het nieuws over projecten die voor meer beleving in onze gemeente zorgen.

01/12/2023

Afterwork op 14 december

Kom op donderdag 14 december met je collega’s, familie en/of vrienden naar de Heldenplaats en de Kaai en strek de beentjes op de beats van onze DJ’s.

LEES MEER
30/11/2023

Frosty Fun Run op 17 december

Op de laatste dag van Boom Wintersfeer hebben we iets speciaals voor jullie in petto: onze allereerste Frosty Fun Run.

LEES MEER
23/11/2023

Boom Wintersfeer van 14 tot 17 december

Natuurlijk keert Boom Wintersfeer terug. Na het succes van vorig jaar kun je vier dagen lang – van donderdag 14 tot en met zondag 17 december – komen genieten op de Heldenplaats en aan de Kaai.

LEES MEER
11/9/2023

Nieuwe omruilvoordelen voor UitPAS-gebruikers

Je spaarde al veel punten met je UiTPAS? Dan hebben we goed nieuws: het Lokaal Bestuur Boom biedt nieuwe omruilvoordelen aan voor je gespaarde punten. Wat dacht je van een Dopper drinkfles of een draadloze oplader voor je smartphone?

LEES MEER
18/8/2023

Boomse academie onthult grootse plannen

De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord kijkt tijdens deze laatste weken van het schooljaar al uit naar volgend jaar en schreef alvast de eerste leerlingen in. Op 24 juni organiseren ze ook een opendeurdag om iedereen te laten kennismaken met hun aanbod. Maar ze kijken ook verder. De plannen voor een nieuwe academie aan […]

LEES MEER